前期集中 その他 その他 未設定. 単位数/Credit(s): 1. 担当教員/Instructor: 盧 尚建, 芳賀 聡. セメスター/Semester: 5セメ. 対象コース・専攻(必修・選択)/Departments(Obligatory/Elective): 動物生命科学コース必修. 対象学年/Eligible Participants: 3年. 履修年度: 2024. 科目ナンバリング/Course Numbering: ABS-ANS323J. 使用言語/Language Used in Course: 日本語.
Survey and Observation Study of Farm and Industry
毎年開講
〇
畜産業および畜産関連業に関する講義を受け、また、いくつかの現場を実際に見学する予定である。
In the class, students learn Japanese animal production system and livestock industries.
畜産業に関する講義を受け、その知識を深める。畜産現場や関連工場、処理場、動物飼育施設を見学し、家畜育成・食肉生産、乳肉卵加工、畜産環境、防疫などについて動物コース教員と討論を行い、その理解を深める。
The class lectures animal production system and livestock industries, and students visit farms and institutes for animal husbandary such as public abattoir, feces treatment plant, egg and milk processing factory and feed mill, in Miyagi. Students and professors argue animal production issues together.
畜産、家畜市場、畜産試験場、乳および乳製品工場、食肉加工工場、家畜飼料工場、食肉衛生検査、飼料供給、畜産環境
Animal husbandry, Cattle market, Livestock research statetion, Milk processing factory, Meat-processing plant, Feed mill, Meat hygiene inspection, Feed supply, Livestock environment
畜産および関連業界の現状について理解し、卒業研修などに役立たせる。
Students find out how things really are in animal production.
クラスコード:cjphk2b
1.畜産業に関する講義
Lectures on animal production system.
欠席は原則として認めない。出欠および検討会における発表をもとに総合的に評価する。
Absence from the class is unaccetable. The performance will be evaluated based on the presentation content in the group dicussion.
なし
None
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詳細は動物コース教務委員長に問い合わせのこと。
Contact to course head for inquiries or information.
主として実践的教育から構成される実務・実践的授業/Practical business
クラスコード: cjphk2b
Class code: cjphk2b