後期 木曜日 5講時 農学部青葉山コモンズ第3講義室. 単位数/Credit(s): 1. 担当教員/Instructor: 盧 尚建, 北澤 春樹, 種村 健太郎, 加藤 健太郎, 佐藤 幹, 原 健士朗, 多田 千佳, 喜久里 基, 戸部 隆太, 福田 康弘, 大坪 和香子. セメスター/Semester: 6セメ. 対象コース・専攻(必修・選択)/Departments(Obligatory/Elective): 動物生命科学コース必修. 対象学年/Eligible Participants: 3年. 履修年度: 2024. 科目ナンバリング/Course Numbering: AAL-ANS302B. 使用言語/Language Used in Course: 2カ国語以上.
Reading of Scientific English II
毎年開講
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応用動物科学分野における英文原著論文に親しむ。
Reading of original English articles on applied animal science
乳・食肉・鶏卵、栄養、生殖、微生物に関する基盤的な英文図書および英文原著論文を読み、情報を得る意欲を引き出す。そのために英文の翻訳に比重をおく授業を行う。
To read and understand the basic research articles on the meat, eggs, nutrition, reproduction, and microorganisms,this course focuses on reading and translation of the scientific original articles.
動物生産、動物の栄養、繁殖、微生物
Animal Products Chemistry, Animal Nutrition, Animal Reproduction, Animal Microbiology
食肉・食卵、栄養、生殖、微生物
に関する基盤的な英文図書および英文原著論文を読むための単語力及び独特な文章表現に対する理解力を高める。
Students learn vocabulary and special expression styles for understanding basic research articles on the meat, eggs, nutrition, reproduction, and microorganisms.
第1回 オリエンテーション、ミルク・食肉に関する英文の読解、クラスコード:kwx6wfb、動物コースの各分野が担当する。
Orientation: reading of articles on milk and meat
出席を含む平常点と課題としての英文の翻訳レポートの提出によって判定する。
Evaluation is performed based on attendance and reports.
基盤的かつ最新の英文図書・論文を選定し、教材とする。
Basic new references and original articles related to this class.
E-mailアドレス
佐藤(幹):kan.sato.d8@tohoku.ac.jp
喜久里:kikusato.m@tohoku.ac.jp
種村:kentaro.tanemura.e4@tohoku.ac.jp
原:kenshiro.hara.b6@tohoku.ac.jp
戸部:ryuta.tobe.c7@tohoku.ac.jp
北澤:haruki.kitazawa.c7@tohoku.ac.jp
西山:keita.nishiyama.a6@tohoku.ac.jp
大坪:wakako.ohtsubo.a7@tohoku.ac.jp
加藤:kentaro.kato.c7@tohoku.ac.jp
多田:chika.tada.e1@tohoku.ac.jp
福田:yasuhiro.fukuda.b7@tohoku.ac.jp
クラスコード: 5kgke55
Class code: 5kgke55